Зустріч із штабом Зеленського пройшла безрезультатно — Аласанія

Ексклюзив

Зустріч керівництва НСТУ з представниками виборчого штабу кандидата на посаду президента Володимира Зеленського пройшла безрезультатно, оскільки члени команди шоумена продовжують наполягати на проведенні дебатів на НСК "Олімпійський".

Про це в коментарі Укрінформу повідомив голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія.

"Перемовини були, але результатів — ніяких. Вони (представники штабу Зеленського — ред.) пропонують своє: йдеться про те, щоб 19 ввечері провести дебати на НСК "Олімпійський". Вони наполягають на тому, що це дебати, а ЦВК заперечує: це формат будь-чого, але не дебатів", - зазначив Аласанія.

Водночас він уточнив, що аналогічної зустрічі з представниками виборчого штабу Петра Порошенка у "Суспільного" наразі не відбулося.

"Поки не було. Наше спілкування відбувається в телефонному режимі. Хоча той штаб (Зеленського - ред.) наполягав на проведенні тристоронньої зустрічі. Я теж буду їм телефонувати й просити про це. Бо "Суспільне" виступає як майданчик, щоб звести штаби кандидатів у президенти", - сказав голова правління НСТУ.

Він уточнив, що згідно з постановою Центральної виборчої комісії, для проведення теледебатів в ефірі Суспільного мовника передбачено 5,7 млн грн.

Як повідомляв Укрінформ, шоумен, кандидат на пост Президента України Володимир Зеленський каже, що прийде на дебати на НСК "Олімпійський" 19 квітня, а не 14 квітня, як його запросив Президент Петро Порошенко.

Читайте також: Зеленський випустив новий ролик про дебати на Олімпійському

7 квітня Президент Петро Порошенко запросив Зеленського на дебати на НСК "Олімпійський" 14 квітня.

Раніше голова НСТУ Зураб Аласанія заявив, що дебати кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський" і теледебати в ефірі Суспільного мовника відбуватимуться окремо одне від одного. За словами Аласанії, теледебати 19 квітня обов'язково відбудуться на Суспільному.

7 квітня Центральна виборча комісія оголосила про другий тур виборів Президента України. На чергових виборах Президента України до другого туру виходять шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.