Зеленський випустив новий ролик про дебати на Олімпійському

Відео

Шоумен, кандидат на пост Президента України Володимир Зеленський каже, що прийде на дебати на НСК "Олімпійський" 19 квітня, а не 14 квітня, як його запросив Президент Петро Порошенко.

Про це він заявив у своєму відео у Facebook.

"19 квітня на НСК "Олімпійський" відбудуться мої дебати з Порошенком, де я зможу йому поставити будь-які питання", - сказав він.

Зеленський закликав своїх прихильників писати коментарі під відео і ставити свої питання до Порошенка, які він готовий озвучити під час дебатів.

Читайте також: Порошенко чекає Зеленського на дебатах

Натомість, як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко запросив Зеленського на дебати на НСК "Олімпійський" 14 квітня.

Раніше голова НСТУ Зураб Аласанія заявив, що дебати кандидатів у президенти на НСК "Олімпійський" і теледебати в ефірі Суспільного мовника відбуватимуться окремо одне від одного. За словами Аласанії, теледебати 19 квітня обов'язково відбудуться на Суспільному.

7 квітня Центральна виборча комісія оголосила про другий тур виборів Президента України. На чергових виборах Президента України до другого туру виходять шоумен Володимир Зеленський та чинний Глава держави Петро Порошенко.