Кандидат у президенти надрукував понад мільйон листівок із власною піснею

Кандидат на посаду Президента України Аркадій Корнацький надрукував 1,1 млн листівок із текстом власної пісні - це йому обійшлося у 877,5 тис. грн.

Як повідомляє рух "Чесно", таку інформацію зазначено у вихідних даних на листівках кандидата.

“Слова пісні та звернення до виборців Корнацький видрукував у Черкасах, замовлення виконав підприємець Олександр Третяков. На листівках кандидат навів також назву пісні у YouTube, де вона наявна у форматі караоке”, - йдеться у повідомленні.

За даними “Чесно”, виборчий фонд Корнацького зараз становить 1,5 млн грн, які він вклав самостійно. Така інформація опублікована у проміжному фінансовому звіті про надходження та витрати з виборчого фонду кандидата на сайтах Центрвиборчкому та НАЗК.

Читайте також: У "день тиші" на 1+1 транслюватимуть чотири проекти з Зеленським

У звіті також зазначено, що більшість коштів Корнацький витратив на друк агітаційних матеріалів. 15 тисяч гривень кандидат заплатив за ефір на ТРК "Ільдана", а 204 тис. грн віддав "Укрпошті" за послуги поштового зв'язку.

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду глави держави - загалом було зареєстровано 44 кандидатів. Пізніше п’ятеро з них відмовилися від балотування.