"Ні, не від Коломойського" - глава штабу Зеленського готовий поставити табличку

Голова передвиборного штабу кандидата на посаду Президента Володимира Зеленського Іван Баканов заперечує вплив бізнесмена Ігоря Коломойського на команду кандидата.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Цензор.нет", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Думаю, що можна вже десь тут табличку таку поставити: "Ні, не від Коломойського", тому що його (запитання - ред.) весь час ставлять першим", - сказав Баканов, уточнивши, що запитання про те, чи впливає Ігор Коломойський на кампанію Зеленського, ставили ряд народних депутатів на зустрічах з представниками передвиборного штабу.

Водночас, Баканов не виключив, що Зеленський може спілкуватися з Коломойським "з бізнес-питань".

Голова штабу Зеленського також прокоментував інформацію журналістів про те, що біля Володимира Зеленського бачили охоронця Ігоря Коломойського й автомобіль, яким раніше користувався олігарх.

Читайте також: Зеленський відправить на виборчі дільниці 16 тисяч "діджитал-спостерігачів"

"Володимир це вже пояснював: коли постало питання про роботу в режимі виборчої кампанії, ми звернулися до друзів з "Плюсів" (телеканал 1+1 - ред.) і попросили порадити спеціалістів, і вони нам їх дали. Працюють вони за договором", - заявив Баканов.

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

Фото: Цензор.нет