Дунайське пароплавство продовжує виконувати зобов’язання за довгостроковими контрактами

ПрАТ «Українське дунайське пароплавство», незважаючи на складну ситуацію на ринку перевезень, продовжить виконувати зобов’язання перед аграріями за довгостроковими контрактами.

Як передає Укрінформ з посиланням на УДП у Фейсбуці, на цьому наголосив заступник генеральноо директора компанії - Владислав Бєлах.

«Складна ситуація на ринку перевезень не вплине на довгострокові контракти УДП, підписані цього року», - зазначив Бєлах.

Він наголосив, що ще з минулого року закликали аграріїв та трейдерів не покладатися лише на морський флот і хеджувати ризики - заключати довгострокові контракти також на річкові перевезення. За договорами, укладеними з УДП ще навесні, пароплавство продовжить виконувати взяті на себе зобов’язання у повному обсязі.

За словами заступника генерального директора, у подальшому підприємство також буде дотримуватися відкритої та прозорої політики, віддаючи пріоритет довгостроковим контрактам за ринковими умовами.

Читайте також: Атаками по дунайських портах росіяни зіпсували 40 тисяч тонн зерна - Кубраков

Як повідомлялося, до складу флоту ПрАТ «Українське дунайське пароплавство» повертаються два судна, заарештовані рік тому за позовом сербської компанії NIS Gazprom Neft, мажоритарним власником якої є російський «Газпром нефть».