Держрибагентство запустило онлайн-платформу з даними про наявність риби

У Держрибагентстві створили єдину інформаційну систему даних про наявність риби та рибопродукції «Риба-Допомога-Захист».

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства меліорації та рибного господарства, передає Укрінформ.

Онлайн-платформа "Риба-Допомога-Захист" надаватиме актуальну інформацію про доступні обсяги риби та рибної продукції, можливості її переробки і транспортування.

«Рибалка, виробник продукції аквакультури, переробник/продавець водних біоресурсів, громадянин, який має можливості надання послуг вантажоперевезення, а також представник транспортного об’єднання, волонтерської або іншої організації має можливість подати заявку щодо надання/продажу товарів та послуг, а також інших видів допомоги для потреб українських військових та населення в рибі та рибній продукції», — йдеться в повідомленні.

Одночасно на платформі можуть розміщувати заявки щодо потреб у рибі та рибопродукції органи влади, військові адміністрації та органи місцевого самоврядування.

Як повідомлялося, російський президент путін 24 лютого оголосив про широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.