Зеленський: Нам вдалося зберегти стабільність в енергетиці

Попри несприятливі умови Україні вдалося зберегти стабільність в енергетиці та стримати зростання тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав під час щорічного послання про внутрішнє і зовнішнє становище України у Верховній Раді, повідомляє коресполндент Укрінформу.

"Нам вдалося зберегти стабільність в енергетиці, стримати зростання цін на житлово-комунальні послуги, а ціни на електроенергію для населення - навіть знизити", - сказав Зеленський.

Він також анонсував початок у 2022 році програми великої термомодернізації.

"Ми плануємо утеплити тисячі багатоповерхових будинків, шкіл, садочків, лікарень. Це дозволить нам застрахуватися від подальшого зростання цін на енерггоресурси", - прокоментував Президент.

Він наголосив, що термомодернізація дозволить Україні досягнути енергонезалежності.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський виступає у Верховній Раді зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України. У посланні викладається позиція глави держави з основних напрямів внутрішньої та зовнішньої політики, або інформація про важливі рішення, прийняті ним відповідно до конституційних повноважень.