«Заводу імені В.О. Малишева» призначили нового директора

Новим директором державного підприємства «Завод імені В.О. Малишева», що входить до складу Укроборонпрому, призначено Олега Винника.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі ДК «Укроборонпром».

«Нового очільника обрано номінаційним комітетом, представленого топ-керівництвом концерну, представниками посольств Франції і США, громадських антикорупційних організацій – НАКО та StateWatch, а також Мінстратегпрому», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що новобраний керівник Олег Винник у 2010 році був головою правління ЗАТ «Горлівський авторемонтний завод», а з лютого 2011 по грудень 2013 років вже очолював Дніпровський автобусний завод.

Також з червня 2015 по серпень 2016 років Винник виконував обов'язки голови правління ПрАТ «Запорізький електровозоремонтний завод» та АТ «Дніпроважмаш» упродовж другої половини 2018-го – першої половини 2019-го рр.

Завод імені В. О. Малишева — це державне підприємство, що спеціалізується на випуску та модернізації важкої і легкої бронетехніки. Свого час мав назву Харківський завод транспортного машинобудування ім. В. О. Малишева (ЗТМ).