МХП впровадив SAP Ariba для взаємодії з партнерами

PR

Агрохолдинг МХП впровадив новий тендерний майданчик SAP Ariba для більшості закупівельних категорій.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі МХП.

“Компанія МХП впровадила новий тендерний майданчик SAP Ariba для більшості закупівельних категорій. Реалізація процесів на базі такої сучасної платформи дозволить компанії підвищити ефективність всього ланцюжка поставок — від заявки до поставки. SAP Ariba є хмарним рішенням для управління даними постачальників, заявками на закупівлі, проведення закупівельних процедур, узгодження та укладання договорів тощо”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з 1 червня 2021 року новий тендерний майданчик на платформі SAP Ariba став доступний постачальникам для реєстрації, а вже з 1 грудня основна частина закупівель  МХП буде здійснюватися  на цій платформі. Крім того, впровадження SAP Ariba допоможе більш ретельно підходити до відбору постачальників.

Повідомляється також, що в рамках впровадження SAP Ariba було оновлено сторінку закупівель на сайті МХП: https://mhp.com.ua для синхронізації усієї інформації по закупівлях для постачальників.

Тепер у розділі «Тендери» на сайті можна побачити всі відкриті процедури, які проводить МХП в системі SAP Ariba, а ще:

  1. Ознайомитись з основними вимогами до постачальників на сторінці «Стати постачальником»; Отримати інформацію про реєстрацію в системі SAP Ariba та взяти участь у тендерних процедурах;
  2. Залишити свої пропозиції щодо покращення процесу взаємодії компанії МХП з партнерами через форму зворотного зв’язку;
  3. Ознайомитись з інструкціями по роботі з SAP Ariba, або залишити заявку у підтримку.

Партнером у реалізації даного проєкту було обрано компанію Deloitte.

Читайте також: МХП повністю перейде на електронний документообіг вже до кінця 2021 року - Косюк

Проєкт SAP Ariba є частиною найбільшої цифрової трансформації бізнесу в Східній Європі, яка розпочалась наприкінці 2020 року, і передбачає одночасну реалізацію портфелю проєктів SAP, в яку будуть залучені всі напрями бізнесу компанії МХП.

МХП — вертикально інтегрований холдинг, лідер української аграрної індустрії з акціонерним капіталом і зарубіжними виробничими активами на Балканах. Холдинг здійснює основну діяльність у галузях птахівництва, м'ясопереробки і тваринництва. Інноваційність та динамічне зростання дозволили МХП за десятиліття збільшити сукупні потужності з виробництва м'яса курки утричі до понад 700 тис. тонн за підсумками 2020 року, також потужності компанії з виробництва курятини європейського операційного сегмента (РР) склали більше ніж 100 тис. тонн м’яса птиці. ГДР (Глобальні Депозитарні Розписки) МХП котируються під тикером MHPC. Серед партнерів холдингу з реалізації великих інвестиційних проєктів — Міжнародна фінансова корпорація (IFC) групи Світового Банку, Європейський інвестиційний банк, Європейський банк реконструкції та розвитку та інші провідні інституційні інвестори.

Фото: МХП