МХП до кінця року відкриє близько 50 м’ясомаркетів

PR

Агрохолдинг МХП до кінця року відкриє близько 50 м’ясомаркетів по всій Україні.

Про це Укрінформу повідомили в компанії.

«МХП відкриє близько 50 м’ясомаркетів по всій Україні до кінця року. Вже успішно працюють нові торговельні точки у Ковелі, Сумах, Миколаєві та Дубно... До кінця літа відкриється новий магазин у Черкасах, у вересні – у Кропивницькому та Києві», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відкриття магазинів нового формату відповідає стратегії МХП щодо перетворення із сировинної компанії на кулінарну. Так, окрім широкого вибору свіжого м’яса, магазини пропонують споживачам м'ясо в маринадах, ковбаси та іншу продукцію, що допоможе зекономити час на приготуванні їжі.

Читайте також: Відкриття «М’ясомаркету» у регіонах: Дубно, зустрічай!

«Ми хочемо, щоб люди менше часу витрачали на приготування їжі і більше – на радість спілкування за смачним обідом чи вечерею. Новий формат магазинів саме про це. Нам приємно, що такий підхід МХП поділяють і покупці, і наші партнери. МХП отримало шквал заявок і запитів від партнерів на відкриття магазинів нового формату по всій Україні. Це означає, що і стратегія МХП, і її реалізація є правильними та успішними. Не зупиняємося!» - акцентувала речниця МХП Ірина Ванникова.

В агрохолдингу поінформували, що відкриття магазину у м. Черкаси планується на 28 серпня.

Фото: МХП