МЕРТ затвердило склад наглядової ради державного підприємства

Міністерство економічного розвитку і торгівлі затвердило склад наглядової ради ДП “ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ”, до якої було обрано п’ять представників.

Про це повідомляє прес-служба МЕРТ.

"Міністерство економічного розвитку і торгівлі затвердило склад наглядової ради державного підприємства “ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ”. Загалом до наглядової ради було обрано п’ять представників. Серед них: три незалежних члени та два представники держави. Незалежними членами наглядової ради обрали Дмитра Сенниченка, Надію Васильєву, Дмитра Крепака", - йдеться в повідомленні.

У міністерстві зазначають, що Сенниченко - колишній директор з управління нерухомим майном та інфраструктурою ПАТ “Укрпошта”. Має 20-річний досвід роботи на керівних посадах у міжнародному бізнесі, неурядових організаціях та державному управлінні. Обіймав посади віце-президента комітету інфраструктури та нерухомості Американської торговельної палати, члена Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України. Впродовж останніх років також виконував функції незалежного члена наглядових рад підприємств з іноземними інвестиціями в Україні.

Васильєва - співзасновник Digital Transformation Institute та колишня голова Microsoft Україна. Незалежний директор наглядової ради банку PRAVEX (INTESA SANPAOLO GROUP). Спеціалізується на секторах цифрової трансформації, бізнес моделювання, канальної реорганізації та менеджменту.

Крепак - в.о голови регіону СНД та південно-східної Європи, голова представництва в Україні VISA Ins. В минулому - голова правління KREDOBANK, член правління Першого українського міжнародного банку, неодноразово обирався членом спостережних рад комерційних та некомерційних організацій, включаючи банк Ренесанс Україна та Європейську Бізнес Асоціацію.

Читайте також: Торік МЕРТ зареєструвало нових проектів міжнародної допомоги на $950 мільйонів

Представниками в наглядовій раді від держави стали перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов та заступник директора департаменту консолідованого продажу активів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Ілля Михайлов.