Гройсман хоче повторити успіх економічно сильних країн

Відео

Україна має зробити усе необхідне для зростання економіки та покращення рівня життя населення.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Надзвичайно важливим є мати сильну економіку. Зараз є дуже багато викликів, але для того, щоб ми могли їх подолати, маємо повторити успіх у тому числі країн, які є нашими західними сусідами, які у часи становлення своєї незалежності змогли провести необхідні зміни і зробити свої економіки сильними, а людей - заможними. Тому надзвичайно важливо, щоб економіка зростала", - сказав Гройсман.

За його словами, дуже важливо, щоб ніхто не зміг своїми популістськими діями зупинити зростання економіки. "Ми за 3,5 роки маємо в Україні створення понад 150 промислових об'єктів, а це означає, що до нас починають приходити нові технології, нові підприємства і нам треба дуже динамічно вирішувати ті проблеми, які впливають на недостатній розвиток економіки, у тому числі й дерегуляцію", - наголосив глава уряду.

Читайте також: Прем’єр сподівається, що жага виграшу на виборах “не затьмарить” розум політиків

Прем'єр наголосив, що зароблені кошти необхідно направляти у створення нормальних умов життя для співвітчизників, у якість освіти, медицини, створення належних умов для ведення бізнесу, бо усе це пов'язано між собою. "Падати економіка може дуже швидко, а зростає повільно. Але я глибоко переконаний у тому, що в Україні цей процес зростання розпочався", - сказав Гройсман.

Прем'єр-міністр наголосив, що для цього Україні треба розкрити свій потенціал. За його словами, нині переважна більшість експертів та представників різних галузей мають оптимістичний прогноз щодо подальшого розвитку країни.