Ощадбанк з початку року видав 500 мільйонів автокредитів

З початку 2018 року Ощадбанк видав 1000 автокредитів на суму більш як 500 млн грн. 

Про це повідомила прес-служба банку.

"Завдяки такій динаміці банк зміцнює позиції на українському ринку автокредитування та стабільно утримує 4-те місце на ринку з часткою ринку 14%. Такого результату вдалось досягти завдяки спеціальним умовам за партнерськими програмами кредитування з лідерами українського автомобільного ринку", - заявили в Ощадбанку.

Зазначається, що партнерські програми діють з корпорацією «Укравто» – 400 дилерських центрів, більше 20 автомобільних брендів; компанією «Богдан-Авто Холдинг» – 21 дилерський центр у 17 областях України, 11 брендів авто; компанією «ВіДі Груп» – мультибрендове автомобільне місто, що включає 18 автосалонів у Київській та Одеській областях з більш ніж 20 брендами автомобілів; компанією «Єврокар» (SKODA) – 28 дилерських центрів у 15 областях України; компанією «АІС» –  34 дилерських центри, більше 400 моделей автомобілів, 16 брендів.

Читайте також: Мінфін залучив до бюджету 425 мільйонів від продажу держоблігацій

Ощадбанк відновив активне автокредитування в 2017 році. Минулого року було знижено відсоткові ставки за кредитами, в поточному – запущено оновлені програми, які відповідають потребам ринку та клієнтів. За даними банку, найбільшою популярністю користуються «Легкий кредит» та «Ощад Драйв».