Укрпошта заробить на оренді частини Головпоштамту понад 70 мільйонів

Укрпошта уклала договір оренди частини Головпоштамту із ТОВ «Розетка.УА», яке стало переможцем аукціону на майданчику Prozorro.Продажі. 

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрпошта".

У результаті торгів ціна зросла на 31% від початкової та склала 1 001 000 грн на місяць за оренду 1510 м кв. площі. 

"Угода укладена строком на 60 місяців. Загалом сума договору за весь період складе понад 70 млн грн з урахуванням щорічної індексації вартості оренди, при цьому витрати на утримання нерухомості оплачуються додатково до орендної плати відповідно до показників фактичного використання", - йдеться у повідомленні. 

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський зазначив, що компанія вперше оптимізує площу своїх приміщень та отримає такі значні кошти від оренди - понад 70 млн грн у рамках одного договору. 

"Від оренди приміщення найбільшим інтернет-магазином України «Розетка» ми також сподіваємося на синергетичний ефект – оформлені тут покупки можна буде одразу відправляти у будь-який куточок України", - зауважив керівник поштового відомства. 

Він також запевнив, що для клієнтів Укрпошти робота відділення Головпоштамту стане зручнішою - всі послуги можна буде отримати в одній операційній залі, що скоротить час обслуговування.

Читайте також: Укрпошта підвищує тарифи: на скільки подорожчають листування і посилки

Залучені кошти Укрпошта спрямує на розвиток своєї інфраструктури та мережі: на відкриття нових відділень, оновлення матеріально-технічного стану діючих, покращення умов праці виробничого персоналу. 

За умовами аукціону, переможець зобов’язаний здійснити ремонт приміщення, зокрема й реконструкцію системи електропостачання, та утримувати приміщення в належному технічному стані протягом терміну дії договору оренди.