ХТЗ проводить навчання дилерів і сервісних інженерів

Харківський тракторний завод проводить навчання менеджерів дилерських центрів, з якими у підприємства укладено договори на реалізацію продукції.

ХТЗ проводить навчання дилерів і сервісних інженерів

Харківський тракторний завод проводить навчання менеджерів дилерських центрів, з якими у підприємства укладені договори на реалізацію продукції, що випускається.

Про це інформує офіційний сайт ХТЗ. http://xtz.ua/ru/news/31.html

Як зазначають на підприємстві, ХТЗ активно відновлює загублені внутрішні і зовнішні ринки шляхом навчання менеджерів дилерських центрів. Фахівці підприємства детально знайомлять дилерів з тракторами виробництва харківського заводу, особливостями модельного ряду, технологічними інноваціями, які були впроваджені з моменту купівлі заводу Олександром Ярославським.

З початку лютого 2017 року, після відродження виробничої діяльності, ХТЗ випустив більше 1000 тракторів.

Інженер з агротехнологій торгового дому ХТЗ Сергій Булава зазначив, що навчання дилерів, які займаються реалізацією продукції підприємства, ведеться систематично.

"Більшість таких зустрічей ми проводимо якраз на заводі, де можна своїми очима побачити увесь процес виготовлення і подальшого складання трактора. Також практикуємо віддалене навчання за допомогою інтернет-технологій. Наша головна мета полягає в тому, щоб надати якомога більше інформації про техніку, що випускається, яка згодом буде донесена до кінцевого споживача", - повідомив Булава.

Як зазначається в повідомленні, Харківський тракторний завод спільно з торговим домом ХТЗ також регулярно проводить навчання сервісних інженерів, які здійснюють гарантійний і післягарантійний ремонт техніки. При проведенні подібних заходів фахівцям демонструються особливості розбирання, складання і подальшого налаштування вузлів і агрегатів. Надається інформація відносно особливостей експлуатації тракторів в різних умовах.

Читайте також: Голова Харківської ОДА: Ярославський виконав усі зобов'язання за ХТЗ

Харківський тракторний завод відновив свою роботу 6 січня 2017 року після десятимісячного простою. На цьому етапі підприємство активно набирає робочих основних професій. Загальний об'єм інвестицій групи DCH в ХТЗ становитиме від 300 млн до 500 млн доларів США. Стратегія підприємства нині орієнтована на відновлення ринкових позицій як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринку.

Харківський тракторний завод веде свою історію з 1930 р., є одним з найбільших машинобудівних підприємств України.