На Артемсолі новий керівник зі статусом "виконувач обов'язків"

Кабінет міністрів призначив Юрія Товстокоренка тимчасовим виконувачем обов’язків директора державного підприємства “Артемсіль”.

Відповідне розпорядження від 14 лютого 2018 р. № 91-р оприлюднено на Урядовому порталі.

"Погодитися з пропозицією Міністерства аграрної політики та продовольства щодо тимчасового покладення виконання обов’язків директора державного підприємства “Артемсіль” на заступника директора рудника № 1, 3 з виробництва зазначеного підприємства Товстокоренка Юрія Васильовича", - йдеться у документі.

Товстокоренко замінив на вказаній посаді Вікторію Луценко, яка також перебувала у статусі тимчасово виконуючої обов’язки директора підприємства.

Фактично обов’язки керівника солевидобувного держпідприємства Вікторія Луценко виконувала з березня 2017 року, але юридично це призначення відбулося у квітні цього ж року.

Читайте також: Артемсіль збільшила за рік відрахування до бюджету на 42%

До Луценко, із грудня 2015 року, підприємство очолював (також у статусі в.о.) Володимир Доля. У квітні 2016 року Володимир Доля переміг у кадровому конкурсі на посаду директора ДП “Артемсіль”, проте статусу в.о. він так і не позбувся. У лютому 2017 року Доля пішов на лікарняний, а через кілька тижнів звільнився з посади за власним бажанням.