Сировина для ОПЗ: стало відомо, хто виграв тендер

Товариство з обмеженою відповідальністю "Всеукраїнська Енерго Компанія" здобула перемогу в тендері поставки сировини Одеському припортовому заводу.

Про це перший заступник директора ПАТ "Одеський припортовий завод" Микола Щуріков повідомив у Facebook.

"Відбувся третій з моменту останньої зупинки ОПЗ конкурс з вибору компанії для роботи по давальницькому договору. Конкурс можна вважати таким, що відбувся. Найкращу пропозицію надала компанія ТОВ "Всеукраїнська Енерго Компанія", - зазначив Щуріков.

За його словами, інтерес до конкурсу проявили наступні компанії: IBE TRADE CORP (США), ТОВ "ЕРУ ТРЕЙДІНГ" (Україна), NCTC AG (Швейцарія), ТОВ "Всеукраїнська Енерго Компанія" (Україна), ТОВ "Група УМВБ" (Україна), ІТОВ "ПЕТРОТРАНС ЕНЕРДЖІ" (Белорусія), ТОВ "Нотокс" (Україна).

Читайте також: Для Одеського припортового та Центренерго затвердили фінплан на 2018 рік - ФДМУ

Найближчим часом, уточнив Щуріков, "заплановано ввести в експлуатацію один агрегат з виробництва аміаку і два агрегати з виробництва карбаміду. Основні зобов'язання фірми-постачальника - одноразове забезпечення до 3 мільйонів кубометрів газу для запуску виробництва і щомісяця - до 60 мільйонів кубометрів газу як давальницької сировини".

Розрахункова дата виходу заводу на проектну потужність 25 січня 2018 року.