Гройсман сьогодні візьме участь в Інвестиційному форумі Києва

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у вівторок, 26 вересня, візьме участь в Інвестиційному форумі міста Києва.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"26 вересня Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман візьме участь в Інвестиційному форумі міста Києва 2017", - йдеться у повідомленні.

Форум проходитиме у конгресно-виставковому центрі «Парковий», захід розпочнеться о 9.30.

Нинішній Інвестиційний форум присвячений сфері туризму.

Як повідомив на брифінгу перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, торік Київ започаткував проведення щорічних інвестиційних форумів: "Тоді ми проводили форум загальний, і він мав спрямованість на загальну інфраструктуру міста. Минулого року взяли участь понад 500 осіб із 57 країн світу".

Читайте також: Гройсман у середу збирає Кабмін

За його словами, цілями проведення форуму є поліпшення місця Києва в рейтингу Numbeo Safety Index з 217-ого  в 2015 році до якнайменш 50 місця; збільшення строку перебування туристів з 1,9 дня в 2015 році (в 2016 році також 1,9) до 3-х днів у 2025 році та завантаженість готельного номерного фонду з 30% в 2015 році (в 2016 році 34%) до 68% в 2025 році.

"Для досягнення всіх цілей критичним є створення належної туристичної інфраструктури, саме тому цей інвестиційний форум присвячений туристичній сфері", – підкреслив Пліс.

Читайте також: Гройсман: У бюджет заклали 3% зростання ВВП

Цього року Форум об’єднає учасників із різних країн навколо тем розвитку туристичної, готельної та рекреаційної інфраструктури. Участь у заході візьмуть представники українського та міжнародного бізнесу, міжнародних фінансових організацій та фондів, фахівці туристичної галузі, представники влади.