Укргазвидобування оголосило ребрендінг мережі автозаправок

ПАТ "Укргазвидобування" розпочало ребрендінг власної мережі АЗК. Перший автозаправний комплекс під брендом U.GO розпочав роботу 7 вересня у Харкові.

Про це повідомляється на сайті компанії.

"Новий автозаправний комплекс розпочав роботу 7 вересня у місті Харкові за адресою пр. Гагаріна, 127. АЗК працювє під брендом U.GO та пропонує споживачам нафтопродукти виключно стандарту Євро 5 виробництва Шебелинського ВПГКН, який теж знаходиться у власності товариства", - йдеться у повдомленні. 

«За досить короткий термін ми модернізували Шебелинський завод та почали випуск нафтопродуктів високої якості, чим довели, що виробляти європейське пальне в Україні можливо. Тепер ми почали оновлювати обличчя державної нафтопереробки, відкривши перший автозаправний комплекс сучасного формату, що відображає наші амбітні плани щодо виходу на висококонкурентний ринок рітейлу нафтопродуктів», - зазначив  директор з комерційних питань ПАТ «Укргазвидобування» Сергій Федоренко.

Читайте також: Японія представить найшвидший у світі електромобіль

Нагадаємо, що з 2016 року Шебелинський ВПГКН повністю перейшов на випуск продукції стандартів Євро 4 та Євро 5. У мережі власних АЗС ПАТ «Укргазвидобування» реалізує виключно нафтопродукти стандарту Євро 5.

Мережа автозаправних станцій ПАТ «Укргазвидобування» нараховує 18 бензоколонок, розташованих у м. Харків та Харківській області. Через мережу АЗС ПАТ «Укргазвидобування» реалізують нафтопродукти виключно власного виробництва: шебелинські бензини А-95, А-92, дизельне пальне стандарту Євро-5 та LPG.

У планах компанії – кількісний розвиток мережі АЗС та АГЗС.