Лукашенко про контракти на бізнес-форумі у Києві: Думаю, дійдемо до $100 мільйонів

На Українсько-білоруському бізнес-форумі в Києві вже підписано контрактів на суму більше $45 млн, а президент Білорусі чекає, що всього може бути контрактів на $100 млн.

Про це повідомляє БЕЛТА.

"До кінця дня, думаю, ми і до ста дійдемо. Тому що потенціал наших держав найбільший", - прокоментував підписання контрактів Олександр Лукашенко на переговорах з Президентом України Петром Порошенком.

Зокрема, ВАТ "БелАЗ" підписало контракт на поставку п'яти кар'єрних самоскидів БелАЗ-75131 з ПАО "Арселор Міттал Кривий Ріг", а також двох кар'єрних самоскидів БелАЗ-75473 з ПрАТ "Новотроїцьке кар'єрне управління".

ВАТ "Гомсельмаш" і ТОВ "Торговий дім "МТЗ-Беларус-Украина" уклали договір на поставку 67 машинокомплектів зернозбиральних комбайнів КЗС-1218A1.

Читайте також: Лукашенко зацікавлений у створенні СП з Україною для торгівлі в третіх країнах

ВАТ "Могилевлифтмаш" поставить в Україну 200 одиниць ліфтового устаткування на адресу ТОВ "Карат-ліфткомплект".

Підписано меморандум між ТОВ з ІІ "БНХ Україна" і МПП Фірма "Еридон" на поставку до України мінеральних добрив. Про поставку  продукції на український ринок домовилися також ВАТ "Барановичское хлопчатобумажное объединение", ВАТ "Управляющая компания холдинга "Бобруйскагромаш",  УП "Белкоопвнешторг" Белкоопсоюзу.