Укрпошта планує створити "фінансовий супермаркет"

Укрпошта оголосила про плани зі створення "фінансового супермаркету", який надаватиме різноманітні фінансові послуги для клієнтів Укрпошти, зокрема, видавати споживчі кредити.

Про це йдеться в повідомленні Укрпошти з посиланням на директора департаменту фінансового бізнесу підприємства Артура Муравицького. «Завдяки географії Укрпошти та продукту «Ідея Банку» клієнти в невеликих містах і селах зможуть отримати споживчі кредити. В майбутньому різноманітні фінансові послуги, які будуть створені для клієнтів Укрпошти, дозволять нам стати фінансовим супермаркетом із доступом до кращих рішень на ринку без необхідності їздити до великих міст у пошуках клієнтом таких послуг. Все це буде в найближчому відділенні Укрпошти», - прокоментував проект директор департаменту фінансового бізнесу ПАТ «Укрпошта» Артур Муравицький.

Він підкреслив, що Укрпошта має мережу відділень, яка нараховує близько 11,5 тисячі в Україні. «В рамках програми зі створення фінансового супермаркету Укрпошти ми запускаємо кредитування разом із нашим першим партнером - «Ідея Банку», - сказав він. Також, Муравицький нагадав, що першим партнером для Укрпошти в рамках проекту зі створення «фінансового супермаркету» став «Ідея Банк», спільно з яким запущений проект із видачі споживчих кредитів населенню.