Поліпшення сервісу - пріоритет у роботі нового керівника Херсонського порту

Начальником адміністрації Херсонського морського порту призначений Анатолій Яблуновський. Від нового керівника очікується виконання фінансового плану порту, вдосконалення якості сервісу і робота з потенційними інвесторами.

Про це повідомляє Адміністрація морських портів України.

«Як керівнику Адміністрації морських портів для мене важливо виконання фінансового плану порту, вдосконалення якості сервісу і робота з потенційними інвесторами, які зацікавлені в наших інфраструктурних проектах. У Херсонського порту є серйозний потенціал, і завдання нового керівника - реалізувати його якомога ефективніше, щоб від цього виграли всі: регіон, бюджет країни і самі портовики», - прокоментував призначення керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс.

За словами самого Яблуновського, основним пріоритетом в роботі він бачить підвищення рентабельності, поліпшення якості послуг, що надаються в порту й залучення додаткових вантажопотоків для всіх терміналів у акваторії Херсонського порту.

Зазначається, що досвід Анатолія Яблуновського на керівних позиціях в морській галузі становить 16 років. З 2001 по 2011 роки працював тальманом, начальником вантажного району в морському порту «Южний». З 2011 по 2012 рік - заступник начальника порту з експлуатації в ДП «Ізмаїльський морський торговельний порт». У 2016 році був призначений виконуючим обов'язки заступника директора із зовнішньоекономічної та комерційної діяльності в ДП «Іллічівський морський торговельний порт».

Також повідомляється, що наказ Міністерства інфраструктури про призначення Яблуновського був підписаний 28 квітня 2017 року.