Балчун скаржиться на хворобу й депутатські "атаки"

Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун повідомив, що вже майже тиждень хворіє, і припустив, що його нездужання може мати якесь інше пояснення, ніж звичайне харчове отруєння, стрес чи перевантаження.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Час для атаки для мене обрано вдало. Не дуже хотілося поширюватися, але вже ось майже тиждень, як я нездужаю. Минулої п’ятниці на робочому місці в Укрзалізниці мені стало зле. Прибули лікарі відомчої лікарні, вислухали, обстежили: УЗД, таке інше. Не будуватиму конспірологічних версій: може, справді - звичайне харчове отруєння, стрес, перевантаження. Спроба швидко повернутися до роботи успіхом не увінчалася. Переглянуто робочий графік, скасовано зарубіжні і місцеві поїздки. Проходжу вдома курс лікування", - написав Балчун.

Одночасно, за словами очільника "Укрзалізниці", почалася зовнішня "атака" на нього.

"Тим часом, в Україні... Коли вчора написав, що пішов план "шатун" по Балчуну, якщо то і був жарт, то сумний... Учора депутат Гусак, сьогодні депутат Урбанський – спільний лейтмотив, однакові посили і висновки... Хто наступний озвучить тези написаного однією рукою "темника"? Ну, як малі діти, їй Богу...", - зазначив Балчун.

Як повідомляв Укрінформ, 11 листопада Балчун спростував чутки про можливість своєї відставки найближчим часом.

Голова ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун розпочав виконувати обов'язки 16 травня 2016 року.