Насіров обговорив з представником МВФ адміністрування податків

Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров зустрівся з головним економістом МВФ Енріко Аавом, з яким обговорив головні аспекти співробітництва та обміну досвідом у сфері управління податковим адмініструванням.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

"Сторони обговорили головні аспекти співробітництва та обміну досвідом у сфері управління податковим адмініструванням", - йдеться в повідомленні.

За словами очільника ДФС, у відомстві наразі працюють над створенням ефективної податкової системи, яка забезпечить сприятливі умови для ведення бізнесу, реалізації інвестиційної політики та збільшення обсягу податкових надходжень.

"У наших інтересах - впровадження найкращого світового досвіду у практику діяльності вітчизняних податкових органів", - додав Насіров.

Як повідомляв Укрінформ, місія Міжнародного валютного фонду та Офісу технічної допомоги Казначейства США розпочала свою роботу в Україні. Метою перебування Місії в Україні є перейняття передового світового досвіду у сфері управління податковим адмініструванням та його можливе застосування в Україні. Протягом візиту вони вивчатимуть план проведення реформ фіскальної служби та нададуть практичні рекомендації щодо удосконалення діяльності податкових органів.