Стало відомо, куди перейшов екс-голова Держгеокадастру

Кабінет Міністрів призначив колишнього голову Держгеокадастру Максима Мартинюка першим заступником міністра аграрної політики та продовольства.

Таке рішення було прийняте на засіданні уряду в п'ятницю, 22 липня, повідомляється на сайті міністерства.

Передбачається, що на посаді першого заступника міністра Мартинюк координуватиме реалізацію стратегії реформування галузі «3+5». Зокрема, у зоні його відповідальності опиниться реалізація державних програм в АПК, стимулювання розвитку тваринництва та органічного землеробства. Крім того, Мартинюк опікуватиметься оптимізацією діяльності державних підприємств, які перебувають у сфері управління Мінагрополітики, та координуватиме продовження земельної реформи відповідно до розробленої міністерством стратегії.

Тим часом на сайті Держгеокадастру з'явилося повідомлення про те, що Кабінет Міністрів підпорядкував Державну службу України з питань геодезії, картографії та кадастру від Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Міністерству аграрної політики та продовольства.

Нагадаємо, сьогодні на брифінгу голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Максим Мартинюк заявив, що завершує свою роботу на цій посаді.

При цьому він не повідомив ані про причини такого рішення, ані про подальші плани.