Новий керівник "Укрпошти" досі звільняється з попередньої роботи

Призначений місяць тому керівник «Укрпошти» ще не вступив на посаду, оскільки перебуває у процесі звільнення з попередньої роботи у США та залагоджує справи за океаном.

Про це розповів в.о. генерального директора підприємства Ігор Ткачук на брифінгу в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства.

«Я впевнений, що найближчим часом Ігор Смілянський повернеться в Україну і стане до роботи. Зараз він звільняється з попередньої роботи та залагоджує свої справи», - сказав Ткачук.

Він додав, що Смілянський ще не отримував зарплати.

«Для того, щоб отримувати заробітну плату, треба бути присутнім на роботі та має бути підписаний контракт. Ні про першу, ні про другу подію я не чув», - зазначив Ткачук.

Він запевнив: щойно новий керівник з'явиться в Україні - відразу ж передасть йому справи. «Ніяких зволікань не буде... Жодних протистоянь не може бути. Мета одна - Укрпошта має процвітати», - наголосив Ткачук.

Як повідомляв Укрінформ, Кабмін призначив Ігоря Смілянського керівником "Укрпошти" 20 квітня. Він працював у Нью-Йорку (США) в американському офісі міжнародної аудиторської компанії KPMG. Отримав ступінь МВА в Georgetown University і ступінь Juris Doctor в George Washington University Law School.