Гройсман зустрівся з аграріями: пообіцяв круглий стіл щодо землі та податків

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман після зустрічі з аграріями прийняв рішення обговорити у п'ятницю проблемні питання щодо землі та податків з урядовцями.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Зустрівся з представниками аграріїв... Сьогодні ж говорили більш предметно про підтримку малих фермерських господарств. Не можу не поділитись одним відчуттям, яке виникає після кожної з таких зустрічей, - чиновники у міністерствах часто елементарно не чують людей і не сприймають їх реальні проблеми. Хоча рішення завжди можна знайти", - написав спікер.

За словами Гройсмана, "домовились про те, що не відкладаючи надовго, цієї ж п'ятниці, сідаємо разом з представниками Мінфіну, Мінагрополітики, Держгеокадастру, колегами-депутатами і напрацьовуємо шляхи врегулювання питань щодо землі та податків".

Саікер підкреслив, що це необхідно аби фермерські господарства не згортали свою діяльність, а навпаки - відроджували та розвивали і свої господарства, і економіку країни втому числі.

Як повідомляв Укрінформ, близько тисячі активістів сьогодні зібралися під будівлею Верховної Ради, вимагаючи скасування норми Податкового кодексу про спецрежим ПДВ для аграріїв.