Укрспирт підписав великий контракт на експорт

ДП «Укрспирт» вперше за історію своєї роботи експортував технічний спирт. 

Про це повідомляє прес-служба підприємства. 

«Український виробник підписав відразу два контракти на постачання спирту в Польщу, загальний об'єм запланованих відвантажень - близько 400 тисяч декалітрів. Пробна партія продукції отримала високі оцінки польських клієнтів», - йдеться у повідомленні.

З початку 2016 року в ДП «Укрспирт» підписали три контракти на постачання крупних партій продукції до Польщі. Раніше підприємство повідомляло про відвантаження на цей ринок 50 тисяч декалітрів етилового спирту. Крім того, уже є контракти на постачання етилового спирту до В'єтнаму та Гани.

«У 2016 році ми робимо ставку на експорт. В останні кілька років продажів на зовнішніх ринках практично не було, тому доводиться вибудовувати систему по-новому. Ми оцінили потреби ринків, підготували та розіслали комерційну пропозицію в торгові представництва України в країнах ЄС, СНД, Ближнього Сходу, Африки, Південно-Східної Азії. Це фокусні ринки. Радує, що зворотній зв'язок був практично миттєвим: наші пропозиції передані по ланцюжку в посольства та безпосередньо потенційним споживачам», - коментує начальник операційної діяльності ДП «Укрспирт» Юлія Романцова.

Нагадаємо, об'єм експорту в продажах підприємства у 2015 році склав близько 150 тисяч декалітрів, а в 2014 році підприємство не відвантажувало продукцію на зовнішні ринки.

Державне підприємство «Укрспирт» - найбільший виробник високоякісного спирту та  спиртовмісної продукції в Україні. Загальна виробнича потужність ДП «Укрспирт» - понад 30 мільйонів декалітрів на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик. Нині одним із пріоритетних завдань є розвиток експортного напрямку. Продукти «Укрспирту» знають та високо оцінюють на ринках Середньої Азії та Кавказу, Туркменістану, Грузії, Азербайджану, Туреччини, Австрії, Польщі, Словакії та Угорщини.