У Бахмуті представники міжнародної організації права розвитку намітили подальшу співпрацю з міськрадою

У місті Бахмут Донецької області представники міжнародної організації права розвитку, які 10 квітня 2017 року в рамках реалізації проекту «Українська ініціатива зміцнення громадської довіри» відвідали Центр надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради, намітили подальшу співпрацю з міською радою у напрямку можливого впровадження електронного документообігу, консультативної допомоги реформування адміністративних послуг та інші.

Про це в понеділок повідомили у Бахмутській міській раді.

«Представники міжнародної організації права розвитку оцінили результати роботи проекту та обговорили перспективи подальшого співробітництва з Бахмутською міською радою у напрямку можливого впровадження електронного документообігу, консультативної допомоги реформування адміністративних послуг та впровадження ефективного менеджменту в усіх галузях діяльності міської ради», - йдеться у повідомленні.

У міськраді нагадали, що в лютому 2017 року Бахмутська міська рада стала учасником проекту «Українська ініціатива зміцнення суспільної довіри» (UCBI). Міській раді була запропонована технічна допомога з оптимізації бізнес-процесів, розробки професійних політик і практик управління людськими ресурсами. Зокрема, було проведено аналіз роботи міської ради з надання адміністративних послуг населенню (починаючи від прийому в Центрі адміністративних послуг до обробки та оформлення їх суб'єктами надання - відділами і управліннями міської ради), надано рекомендації щодо оптимізації низки адміністративних послуг, організовано та проведено навчання для адміністраторів Центру надання адміністративних послуг.