Гройсман нагадав про допомогу Авдіївці

Наступне завдання після відновлення енергопостачання в Авдіївці - підтримати її мешканців та забезпечити відновлення нормального життя в місті.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє Урядовий портал.

"Зараз наше завдання - підтримати усіх мешканців Авдіївки, відновити нормальне життя в місті, якщо його можна назвати нормальним, тому що загроза обстрілів по усій лінії зіткнення від російських бойовиків залишається щохвилини", - сказав Гройсман.

Прем'єр-міністр повідомив, що енергопостачання в Авдіївці повністю відновлене. Він зауважив, що як тільки відповідні служби розпочинали ремонтні роботи, бойовики одразу починали обстріли і не давали нічого зробити.

"Ми намагалися максимально підтримати кожного мешканця Авдіївки у таку складну хвилину. Зараз усі служби на місці. Всі знають, що потрібно робити для відновлення", - зауважив  Гройсман.

Він запевнив, що влада робитиме усе, щоб підтримувати життєдіяльність у місті. "Не дати можливості відключень електроенергії. Але не можемо прогнозувати дії російських бойовиків, бо вони будь-якої хвилини можуть вдарити по енергооб'єктах", - зазначив Прем'єр-міністр.