На Донеччині більше п'яти годин нікого не випускали з виборчої дільниці – КВУ

У Миколаївці Донецької області понад 5 годин нікого не випускали з приміщення виборчої дільниці, доки тривав підрахунок голосів.

Про це  повідомили  спостерігачі Громадянської мережі  ОПОРА та Донецької обласної організації «Комітет виборців України».
«На Донеччині в Миколаївці більше п'яти годин тривав підрахунок голосів за кандидатів у депутати та на посаду міського голови. Протягом усього цього часу з приміщення дільничної виборчої комісії нікого не випускають», - йдеться у повідомленні.
При цьому спостерігачі зазначають, що у ДВК №141236 в Миколаївці Слов'янського району Донецької області члени комісії опрацьовують виборчу документацію не у відповідності з вимогами законодавства.
Крім того, приміщення ДВК розташоване у холі, і всі двері були зачинені з 20:00 18 грудня на вхід і вихід. За словами спостерігачів ОПОРИ, члени ДВК вирішили, що до кінця підрахунку голосів не можна нікого випускати з дільниці, і нікого не випускали навіть у туалет. А дехто з присутніх влаштовував перекур безпосередньо у приміщенні, біля вікна.
Олена Колгушева, КРАМАТОРСЬК. 19 грудня 2016 року.