Міська влада Авдіївки і Бахмута придбали для поліції службові авто

Фото

У містах Авдіївке і Бахмуті (кол. Артемівськ) Донецької області місцева влада передала поліцейським по службовому автомобілю.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області.

«Місцева влада прифронтової Авдіївки і Бахмута передала поліцейським службові автомобілі. В рамках програми «Правопорядок» міська влада цих міст придбали для своїх правоохоронців машини, ключі від яких вони отримали сьогодні», - сказано в повідомленні.

Вручення ключів від автомобілів відбулося в обласному главку поліції.

Начальник Авдіївського відділення Покровського відділу поліції Анатолій Ковальчук і заступник начальника Бахмутського відділу поліції Сергій Токарєв подякували міських голів - Павла Малихіна (м. Авдіївки) і Олексія Реву (м. Бахмута) за допомогу. За словами Ковальчука, отриманий автомобіль буде передано в постову службу міста Авдіївка для патрулювання і для швидшого реагування на заяви і повідомлення громадян. «Для Авдіївки це дуже важливо, адже у нас тривають бойові дії, ми знаходимося на лінії розмежування, у нас майже щодня відбувається обстріл, є поранені, тому цей автомобіль, як повітря, нам необхідний для швидкого реагування», - підкреслив правоохоронець.

У свою чергу Токарєв зазначив, що на отриманому автомобілі на території Бахмута і Бахмутського району їздитиме слідчо-оперативна група.

У поліції нагадали, що раніше службові автомобілі передали правоохоронцям керівники Дружківки і Мирнограда, а також Бахмута.