Ващук відкрив у Краматорську перше футбольне поле із штучним покриттям

На День міста у Краматорську у ЗОШ № 8 відбулося відкриття першого футбольного поля із штучним покриттям.

Участь у відкритті взяв і відомий український футболіст Владислав Ващук, повідомив у своєму Facebook голова Донецької ОДА Павло Жебрівський.

"А ще, сьогодні в Краматорську було відкрито перше футбольне поле із суперовим штучним покриттям у ЗОШ № 8. На цю подію до нас із Києва приїхав іменитий футболіст Владислав Ващук. Владислав розповів про свої плани щодо розвитку в Україні Дитячої футбольної академії Владислава Ващука", - написав Жебрівський.

Очільник області зазначив, що він повністю підтримую цю ідею. "Зараз максимум зусиль потрібно прикладати для розвитку і виховання дітей. Це стосується не тільки футболу чи спорту. Це стосується усіх сфер нашого життя. І за 10-15 років ми будемо мати абсолютно нову Україну", - зазначив Жебрівський.

У суботу у Краматорську пройшов і перший напівмарафон "Наш Краматорськ". Участь у ньому взяв і очільник області, який "чесно пробіг кусок траси".

"Мабуть більше 25-ти років так не бігав, як сьогодні на забігу до Дня міста у Краматорську. Ходити люблю, особливо десь на природі. Можу пройти 15-20 кілометрів. А бігати, ще як війську бігав. Але участь у забігу сьогодні взяв. Навіть чесно пробіг кусок траси. Не те, щоб сподобалось, але задоволення отримав :) Як то кажуть: здоров’я - усім, нагороди - кращим!", - прокоментував свій забіг Жебрівський.