На Міжнародному книжковому ярмарку у Варшаві запрацював український стенд

Фото

На Міжнародному книжковому ярмарку у Варшаві до 26 травня представлено український національний стенд, у відкритті якого взяли участь радник-посланник посольства Роман Шепеляк і Директор Українського інституту книги Олександра Коваль.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Польщі.

Стенд під номером 134 знаходиться в Мармуровій залі Центру культури і науки на площі Дефіляд 1. Його відвідувачі мають можливість придбати книги від 20 українських видавців і харківського видавництва Ukrainian Puzzle.

У посольстві нагадали, що 23 травня російські злочинці вдарили ракетою по харківській типографії Фактор-друк, до холдингу якої входить учасник українського стенда у Варшаві – видавництво Vivat. Внаслідок атаки є загиблі та поранені.

Українська програма також складатиметься з чотирьох публічних заходів. Програму української частини можете знайти за посиланням.

Участь Українського національного стенда забезпечено за підтримки Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine, Посольства України в Республіці Польща, Міністерство культури та інформаційної політики України, Українського інституту книги, Міністерства закордонних справ Республіки Польща та головними організаторами Ярмарку – Фондом Історія і Культура.

Нагадаємо, на книжковому ярмарку у столиці Аргентини представили український стенд.

Фото: посольство України у Польщі / Фейсбук