У Токійському університеті провели благодійний проєкт «Київська кухня»

Фото

Команда студентів програми Undergraduate Research Student Program Токійського університету організувала благодійний проєкт «Київська кухня» на святі університету в кампусі Хонго.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці посольства України в Японії.

За повідомленням, під керівництвом лідера команди пана Каншіро Сонода студенти готували та продавали український борщ, закликаючи таким чином відвідувачів свята до підтримки України. Зібрані кошти будуть передані на допомогу українцям, що постраждали від війни.

У посольстві зазначили, що це вже другий проєкт команди з торішньої осені, коли вона вперше презентувала український борщ на університетському святі в кампусі Комаба.

Цього року за сприяння посольства до меню, окрім традиційного червоного борщу, увійшов літній холодний борщ.

«Київська кухня» – не лише проєкт підтримки України. Це також важливий практичний кейс для студентів програми, які вивчають роль медіакомунікацій у сучасному суспільстві», – наголосили у диппредставництві.

Нагадаємо, японсько-українська команда центру «Хімаварі» («Соняшник») відкрила в одному з найатмосферніших районів Токіо – Шібуя – кафе «Кокорогото», у якому працюють молоді українці, що знайшли прихисток в Японії.

Фото: посольство України в Японії / Фейсбук