На святкуванні Дня Європи у Таллінні представили український стенд

Фото

На площі Свободи у Таллінні під час святкування Дня Європи був представлений український стенд разом з іншими країнами-членами Європейського Союзу.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Естонській Республіці, яке взяло участь у святкуванні на запрошення представництва Європейської Комісії в Естонії.

Зауважується, що український стенд був яскравим і колоритним завдяки виробам ручної роботи від майстерні «PTAHA» й Асоціації українських організацій в Естонії.

«Особливо було приємно, коли відвідувачі підходили до нашого стенда, щоб підтримати Україну та взяти український прапорець з написом «Все буде Україна!» або «Україна переможе!», – поділилися враженнями у диппредставництві.

Посольство висловило вдячність за увагу до українського стенда з боку Міністра закордонних справ Естонії Маргуса Цахкни та президента Рійгікогу Естонії Лаурі Хуссара.

Нагадаємо, у День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у парламенті Естонії (Рійгікогу) у Таллінні відкрилася виставка «Мамо, я не хочу війни».

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук