Для українських громад проведуть онлайн-зустріч «Культурна дипломатія в час війни»

Фундація Global Ukraine запросила українські громади долучитися до онлайн-зустрічі «Культурна дипломатія в час війни», яка відбудеться 14 травня. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті фундації.

Гостею події буде Оксана Розумна (Куценко), письменниця, членкиня Українського ПЕН, незалежна експертка у сфері культурної дипломатії.

Під час заходу йтиметься про культурні проєкти українців за кордоном, як достукатися до іноземної аудиторії через культуру.

Віртуальна зустріч відбудеться у вівторок 2024 о 20:00 (Київський час) через застосунок Teams. Посилання отримають зареєстровані учасники за годину до початку зустрічі на вказану при реєстрації електронну скриньку.

Попередня реєстрація обов’язкова за посиланням. З додатковими запитаннями потрібно звертатися на pr@global-ukraine.org.

Нагадаємо, раніше Global Ukraine організувала зустріч для українських громад «Нові інструменти для навчання в українських діаспорних школах».

До участі у заході зареєструвалися активісти з таких країн як Австрія, Англія, Греція, Данія, Естонія, Іспанія, Італія, Казахстан, Канада, Кіпр, Люксембург, Німеччина, ПАР, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, США, Туреччина, Україна, Франція, Хорватія та Швеція.