У Сеулі відкрили виставку українських дитячих малюнків про надію під час війни

Фото

У Сеулі з 1 травня по 3 червня проходить виставка «Діти, які малюють надію», де представлені художні роботи українських дітей, які переживають розпочату РФ війну, відобразивши не лише свій трагічний досвід, а й надії на майбутнє.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Республіці Корея. 

Виставка відкрито у приміщенні Чунчугван комплексу Чонгваде (Блакитний дім, колишня резиденція Президента РК). На ній представлено понад 250 робіт з чотирьох дитячих мистецьких проєктів України – «Art Armor Kids», «Mom, I see war», «For God I create the best», «Future for Ukraine».

Зауважується, що ідея виставки народилася під час зустрічі Першої Леді України пані Олени Зеленської та Першої Леді Республіки Корея пані Кім Кон Хі у липні 2023 року, коли Президент Республіки Корея Юн Сок Йоль відвідав Київ.

Це спільний проєкт Міністерства культури, спорту та туризму Республіки Корея, фундації Чонгваде та Міністерства культури та інформаційної політики України.

Експозиція відкрита для відвідувачів з 9:00 до 18:00 щодня, окрім вівторка. Вхід безплатний, без реєстрації через ворота Чунчумун.

Нагадаємо, у приміщенні посольства України в Сеулі провели для дітей з української громади творчий майстер-клас із декорування великодніх яєць. 

Фото: Посольство України в Республіці Корея / Фейсбук