СКУ та фонд Сергія Притули проведуть благодійний тур Північною Америкою

Світовий конгрес українців (СКУ) та Благодійний фонд Сергія Притули оголосили благодійний тур Північною Америкою «Непереможні, коли об’єднані – Invincible When United» для збору коштів на закупівлю броньованих машин для гуманітарного розмінування у Херсонській області.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Благодійні зустрічі будуть проходити у форматі діалогу Президента СКУ Павла Ґрода та Сергія Притули.

Гості зможуть переглянути відео презентацію, поставити запитання Павлу Ґроду та Сергію Притулі й отримати відповіді на актуальні питання щодо підтримки України,  волонтерського руху, допомоги Збройним Силам України, а також поточної ситуації на фронтах російсько-української війни. 

Зауважується, що основна мета благодійних зустрічей – отримати відповідь на запитання: як ми можемо зробити більше та бути ще ефективнішими?

Тур розпочнеться із трьох великих міст Канади й продовжиться в США за наступним розкладом: 

  • Торонто: неділя, 11 лютого 2024 року
  • Оттава: понеділок, 12 лютого 2024 року
  • Монреаль: середа, 14 лютого 2024 року
  • Нью-Йорк: четвер, 15 лютого 2024 року
  • Філадельфія: п’ятниця, 16 лютого 2024 року
  • Чикаго: неділя, 18 лютого 2024 року

Квитки на подію можна придбати на платформі СКУ «Unite With Ukraine» за посиланням.

Світовий конгрес українців і Благодійний фонд Сергія Притули висловили вдячність партнерам: Конгресу українців Канади, Українському конгресовому комітету Америки, українсько-канадській компанії Saint Javelin та компанії Moloko. 

Нагадаємо, СКУ започатковує до 24 лютого хвилю громадських акцій і всесвітню адвокаційну кампанію StandWithUkraine, мета якої – привернути увагу до російсько-української війни та підсилити підтримку як громадського суспільства, так і урядів світу.