Global Ukraine запросила на різдвяну зустріч для українських громад за кордоном

Фундація Global Ukraine запрошує представників світової української діаспори на віртуальну зустріч «Різдво в українських громадах», яка відбудеться 27 грудня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Global Ukraine

«Спілкуватимемось про те, які різдвяні заходи були у ваших громадах, підбиватимемо підсумки 2023 року і будемо ділитися планами на наступний рік. Якщо ваша організація/громада матиме бажання виступити під час зустрічі з колядою – ми будемо дуже раді! Під час заходу висловитися, поколядувати зможе кожен!», – ідеться в анонсі.

Захід розпочнеться о 20:00 (Київський час) через застосунок Teams. Посилання на зустріч отримають зареєстровані учасники. Реєстрація обов’язкова за посиланням.

Нагадаємо, фундація Global Ukraine запросила українські громади взяти участь в онлайн-флешмобі «Глобальний Вертеп: колядуймо усім світом».

Щоб долучитися, потрібно зробити відео, як спільнота чи організація колядує «Щедрик» і надіслати запис відео на електронну пошту pr@global-ukraine.org до 27 грудня. За бажанням, можна обрати й іншу колядку або надіслати фундації запис частини тематичних заходів до Різдва.