У літклубі Української жіночої ініціативи в ОАЕ обговорять книгу «ПРОти НАСильства»

Українська жіноча ініціатива в ОАЕ з нагоди всесвітньої акції «16 днів проти насильства» запросила до літературного клубу в Абу-Дабі на обговорення книжки «ПРОти НАСильства».

Як передає Укрінформ, про це Української жіночої ініціативи в ОАЕ повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Авторкою ідеї та укладачкою збірки є Лариса Денисенко. Безплатно книжку можна прочитати за посиланням.

«Можна побачити сусідку з синцями на руках і заплющувати очі, бо все відбувається за її зачиненими дверима, а це – приватна сфера. Можна чути, як батьки принижують свою дитину та проходити повз, бо це – не ваша дитина, і це – приватна сфера. Проте, все це стосується нас, нашого суспільства, нашої держави. Держава має проводити політику безпеки та захисту прав кожної людини. Ми не повинні бути байдужими і толерувати насильство навіть тим, що просто відводимо погляди чи зникаємо за своїми дверима. Ця збірка про нас. Проти насильства», – йдеться в дописі.

Зустріч відбудеться 22 листопада о 10.00 в Abu Dhabi, Mamsha al Saadiyat, кафе «Artea». Реєстрація на захід за посиланням.

Нагадаємо, з 25 листопада по 10 грудня в усьому світі щорічно проходить кампанія «16 днів проти насильства». ЇЇ мета – привернути увагу до проблем подолання будь-яких форм насильства, у тому числі насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

2022 року до акції «16 днів проти насильства» долучилася Дружина Президента Олена Зеленська.