СКУ та Saint Javelin зібрали понад 100 тисячі доларів на аптечки для захисників України

Ініціатива Світового конгресу українців UniteWithUkraine та українсько-канадська компанія Saint Javelin зібрали для Збройних сил України понад 103 тисячі доларів, за які буде закуплено високоякісне тактичне медобладнання для українських військових і бойових медиків. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

«Ми  хочемо подякувати всім, хто взяв участь у нашому розіграші й аукціоні. Незалежно від того, чи була ваша пожертва 1 доларом, чи 100, вона була цінною і це значний внесок у перемогу України», – зазначили в UniteWithUkraine.

Пожертви зібрали під час акції Independence Lifeline, присвяченій Дню Незалежності України. Учасники благодійного аукціону робили ставку й отримували можливість виграти кавовий столик із труби Javelin, а за кожну пожертву – можливість виграти фігурку відлиту з використаних гільз.

«Ваша допомога матиме довгостроковий вплив. Завдяки вам Збройні Сили України матимуть доступ до високоякісних тактичних медичних засобів, які їм критично необхідні й дозволять врятувати життя багатьох людей», – підсумували в UniteWithUkraine.

Нагадаємо, Світовий конгрес українців пожертвував вже кілька десятків мільйонів доларів для Збройних сил України в рамках ініціативи Unite With Ukraine. 

Фото: СКУ