Президент ГО «Україна 2050» відзвітував про свою діяльність за 2022 рік

Президент громадської організації «Україна-2050», ексочільник Світового конгресу українців Евген Чолій під час засідання Ради директорів ГО представив звіт про свою діяльність за 2022 рік.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в пресрелізі ГО «Україна-2050».

Віртуальний захід відбувся за участі членів організації з України, Аргентини, Канади, Німеччини, Польщі, Румунії, Чеської Республіки та Швейцарії.

За повідомленням, торік робота пана Чолія включала:

  • поширення достовірної інформації про ситуацію в Україні;
  • звернення до міжнародної спільноти щодо активної підтримки української влади, Збройних Сил України та народу України в їх героїчній боротьбі за захист територіальної цілісності України та демократичних цінностей;
  • допомогу в організації заходів зі збору коштів для України і виступи під час них, а також на демонстраціях із засудженням геноцидної війни росії проти України та актів тероризму з відповідними закликами до належної реакції на них;
  • медіамоніторинг щодо дезінформації відносно України та української діаспори.

Виконавчий директор Мирон Найда представив фінансовий звіт та звернув увагу на фінансову допомогу ГО «Україна-2050» Силам територіальної оборони України.

Члени Ради директорів також обговорили план дій ГО «Україна-2050», щоб надалі допомагати Україні якнайскоріше перемогти та відновити свої міжнародно визнані кордони 1991 року.

Звіт діяльності Президента ГО «Україна-2050» можна переглянути на за такими посиланнями: українською мовою, англійською мовою.

Громадська організація «Україна-2050» створена, щоб сприяти втіленню в життя за час одного покоління – до 2050 року – стратегії сталого розвитку України як повністю незалежної, територіально цілісної, демократичної, реформованої та економічно конкурентоспроможної Європейської держави.

Нагадаємо, у серпні 2022 року президент ГО «Україна 2050» Евген Чолій представив звіт медіамоніторингу щодо російської дезінформації відносно України за пів року до повномасштабного вторгнення рф.