В Анкарі провели майстер-клас з приготування українських страв

Фото

Українська спілка в Анкарі провела майстер-клас з приготування традиційних українських страв у туристичному ліцеї TÜRSAB. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Української спілки в Анкарі.

За повідомленням, під час майстер-класу, що відбувся за підтримки Посольства України в Туреччині, учні разом з волонтерками спілки готували вареники з картоплею та квашеною капустою. Приємним бонусом став неймовірно смачний грибний соус від пані Наталії. 

У спілці зауважили, що попри те, що це був перший практичний досвід учнів на кухні, вони впоралися з завданням «на відмінно». Багато розпитували, записували рецепти.

Також під час майстер-класу особливу атмосферу створили українські народні пісні у виконанні Ансамблю «Роксолана». Це дозволило показати підліткам не тільки особливості української кухні, але познайомити їх з музичною спадщиною нашого народу. 

«Результат був очікувано смачний, а реакції дітей були настільки позитивними, що можливо цей досвід спонукає когось до відкриття ресторану української кухні в Туреччині», – додали у спілці.

Нагадаємо, в одному з центральних районів столиці Туреччини відкрили Український парк.

Фото: Українська спілка в Анкарі / Фейсбук