У Нью-Йорку провели благодійну вечерю на підтримку України

Фото

У Нью-Йорку вперше у США відбулася IV міжнародна благодійна вечеря на підтримку України, організована Центром гуманітарної підтримки Way of Peace / «Дорога Миру».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України у Нью-Йорку.

Зібрані під час заходу кошти спрямують на допомогу Україні в боротьбі з російською агресією до фандрейзингової платформи UNITED24/ United24, для потреб Міністерства охорони здоров’я України, зокрема на придбання автомобілів меддопомоги.

«Учасники цього важливого та успішного заходу, який відвідав також Посол UNITED24 – відомий американський кіномитець, актор та громадський діяч Лєв Шрайбер, ознайомились з українською кухнею, унікальні страви якої були запропоновані МастерШефами України Володимиром Ярославським й Ольгою Мартиновською, та долучились до благодійного аукціону, що був майстерно – як і весь захід – проведений відомим українським ведучим Тимуром Мірошниченком», – ідеться в дописі.

У Генконсульстві додали, що вечір завершився короткою, водночас емоційною й щирою концертною програмою на підтримку захисників і захисниць України від хедлайнерки заходу – Народної артистки України, улюблениці мільйонів Тіни Кароль, яскравий талант якої не залишив байдужим жодного з гостей.

Як повідомляв Укрінформ, у Нью-Йорку українці вперше провели акцію на підтримку героїчного протистояння українських військових кривавій агресії рф на Острові Свободи біля всесвітньовідомого національного пам’ятника США «Свобода, що осяює світ».

Фото: Consulate General of Ukraine in New York / Фейсбук