Посол у Казахстані відвідав молебень за Україну в храмі УГКЦ

Фото

Посол України в Казахстані Петро Врублевський здійснив робочу поїздку до міста Караганда, в рамках якої відвідав молебень за Україну в храмі Української греко-католицької церкви.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства.

За повідомленням, після молитви дипломат висловив щиру подяку волонтерам, парафіянам, представникам української діаспори та духовенству церкви, які координують збір гуманітарної допомоги та всебічно підтримують нашу державу в боротьбі з російськими окупантами.

Крім того, посол долучився до завантаження 300 кг вантажу, зібраного небайдужими людьми для подальшого перевезення їх в м. Нур-Султан і передачі до одного з хабів у сусідніх з Україною європейських державах, а також поспілкувався з представниками ЗМІ. Під час відвідування Караганди послу було вручено подарунок – синьо-жовту куртку на знак підтримки України.

У диппредставництві зауважили, що загалом з м.Караганда вже надіслано чотири тонни гуманітарної допомоги на потреби українського народу.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України в Казахстані