Світова управа СУМ оголосила про створення фонду з гумдопомоги

Світова управа Спілки української молоді оголошує про створення фонду «Гуманітарна допомога СУМ» з метою підтримувати та допомагати потерпілим СУМівцям і їхнім родинам, які перебувають на безпосередніх територіях Російського вторгнення, та уможливити виселення із зони конфлікту на захід України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СУМ.

У СУМ закликали світову сумівську родину щедро відгукнутися на цей заклик. Пожертви можна скласти на головній вебсторінці cym.org через систему PayPal.

Посилання, за яким можна скласти пожертву: PAYPAL – CYM Humanitarian Aid.

«Українці знають свою історію. Бо саме вони є її творцями. Українці знають хто є агресором, а хто – другом, бо «за справами їхніми, пізнаєте їх». Віримо у добре майбутнє Української Держави! Підтримуємо захисників України та єднаймося навколо спільної справи – оборони Рідного Краю! Честь України – Готов Боронити! Слава Україні!», – йдеться в дописі.

Як повідомляв Укрінформ, глава держави-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського про введення воєнного стану на всій території України.