Українців Угорщини запросили долучитися до міжнародної акції на підтримку України

Українська асоціація «Єдність» запросила українців Угорщини долучитися до міжнародної ініціативи проведення одночасного пікету #StandWithUkraine, що відбудеться 19 лютого о 15.00 на Площі Героїв у Будапешті.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Асоціація «Єдність» закликала всіх українців та міжнародну спільноту провести мирну маніфестацію в підтримку України, її незалежності та суверенітету демонструючи свою єдність.

«Ми переконані, що Україна це частина Європи! Європа має зберегти єдність і солідарність у боротьбі проти російської агресії! Крим - це частина України! Ми засуджуємо агресію РФ! Ми вдячні за міжнародну підтримку України! Наш одночасний виступ покаже усьому світу, що Україна – це важлива частина Європи. Ми проти війни», – йдеться в дописі.

Організатори просять доєднатись і посприяти у проведенні акції, а також принести прапори та плакати. Збір розпочнеться на Площі Героїв о 14:30, початок – о 15.00.

Нагадаємо, у січні у столиці Угорщини з нагоди Дня Соборності України українська громада провела акцію на підтримку України.