На Кіпрі для дітей української громади організували низку заходів до Дня Святого Миколая

Фото

Товариство Українсько-Кіпрської дружби за активної підтримки Посольства України в Республіці Кіпр та душпастиря УГКЦ отця Василя Захаруся організувало низку тематичних заходів до Дня Святого Миколая для дітей української громади Кіпру.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Товариства Українсько-Кіпрської дружби.

За повідомленням, 18 грудня у місті Лімасол в осередку “Пласт Кіпру” діти разом з дорослими брали участь у тематичній ляльковій виставі, різних іграх-руханках, розмальовували пряники та отримували подарунки з рук Св. Миколая.

У місті Нікосія “Свято Миколая” відбулося у вигляді інтерактивної гри. Спільне створення колажу про українські традиції святкування, прикрашання ялиночки, зустріч Св. Миколая та весела з ним розмова залишили чудові приємні враження як у дітей, так і дорослих.

Крім того, 19 грудня в Лімасолі Св. Миколай з’явився після того, як у церкві почув спів колядки “Ой, хто, хто Миколая любить”. Він роздав дітям подарунки.

Товариства Українсько-Кіпрської дружби щиро подякувало всім, хто долучився до організації заходів, всім помічникам Миколая та всім гостям.

Нагадаємо, Українська громада Кіпру відзначила День Гідності та Свободи церквах Нікосії та Лімасолі, де душпастир УГКЦ у Республіці Кіпр отець Василь Захарусь провів святкові літургії.

Фото: Товариство Українсько-Кіпрської дружби