У Киргизстані діаспора долучилася до заходів з вшанування жертв Голодоморів в Україні

Посольство України організувало у Киргизькому національному університеті імені Жусупа Баласагина у рамках заходів до Дня пам’яті жертв Голодоморів України презентацію документального фільму «Я про них пам’ятатиму…», у якій взяли участь представники української діаспори.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті Посольство України в Киргизькій Республіці.

«На заході виступили Посол України Валерій Жовтенко, голова Українського товариства Киргизької Республіки «Берегиня» Володимир Нарозя, виконавчий директор Асоціації видавців Киргизстану Олег Бондаренко, керівниця історичної дослідницької групи «Есімде» Ельміра Ногойбаєва», – повідомили у дипустанові.

Також у презентації взяли участь дипломати Посольства, представники Українського товариства Киргизької Республіки «Берегиня», історичної дослідницької групи «Есімде», керівництво та студенти КНУ ім. Ж. Баласагина.

Титрування фільму, створеного компанією «Євразія-медіа» для Національного музею Голодомору-геноциду, відбулося за сприяння Національного музею Голодомору-геноциду, ТОВ «Євразія-медіа» та Ростислава Мартинюка.

Нагадаємо, посол України у Киргизстані Валерій Жовтенко провів робочу зустріч з головою українського товариства Киргизької Республіки «Берегиня» Володимиром Нарозею та Виконавчим директором Асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Киргизстану Олегом Бондаренком.  

Фото: Посольство України в Киргизькій Республіці